Informatie

englishData en tijden 2017

Vrijdag 27 oktober 2017 - 17:00 tot 23:00 uur

Zaterdag 28 oktober 2017 - 12:00 tot 23:00 uur

Zondag 29 oktober 2017 - 12:00 tot 19:00 uur

 

Tickets

In tegenstelling tot voorgaande jaren, zullen we dit jaar - op veler verzoek - met voorverkoop / e-tickets gaan werken. De voorverkoop met e-tickets sluit op vrijdag 27 oktober om 15:00 uur voor de vrijdagavond, op zaterdag 28 oktober om 10:00 uur voor de zaterdag en zondag 29 oktober om 10:00 uur voor de zondag.

Losse verkoop van tickets aan de kassa tijdens het festival blijft natuurlijk altijd mogelijk (cash only bij de entreekassa).

De tickets zijn te bestellen via onderstaande bestelformulier.

De entreetickets zijn voor vrijdag (voor 20:00 uur binnen), zaterdag (voor 16:00 uur binnen) en zondag. De muntenvouchers gaan per set van 5 munten a € 3,00 per stuk. Een E-ticket garandeert je bezoek aan het festival en het voorkomt lange wachttijden, mits je vrijdag voor 20.00 uur en zaterdag voor 16 uur binnen bent. Daarna dien je je via de reguliere kassastroom (wachtrij) te melden.

Instructies: 

  • Print ticket op wit papier
  • Bewaar het ticket zorgvuldig
  • Neem het ticket mee naar het festival
  • Laat dit via de entree " Voorverkoop" scannen bij de scankassa
  • Hierna ontvang je de bijbehorende bescheiden

Prijzen

Een starterspakket kost20,00 per persoon. Daarvoor krijg je een uniek festivalglas, een festivalboekje en 3 consumptiemunten.

Losse munten à € 3,00 zijn verkrijgbaar in de zaal bij de zaalkassa's. Voor losse munten kun je terecht bij de muntenkassa's in de zaal waar je zowel contant geld als met je pinpas kunt betalen.

 

Hoe werkt het?

Tijdens de voorverkoop of bij de entree koop je het starterspakket bestaande uit het festivalglas, het festivalboekje en de 3 munten. Met dit glas ga je naar het tappunt van het bokbier dat je wilt proeven. Je betaalt met een muntje en je glas wordt gevuld. Daarna spoel je je glas in een van de spoelbakken en je kunt een volgend bokbier gaan uitproberen. Als de muntjes uit het starterspakket op zijn kun je nieuwe kopen bij de muntautomaten (pin) in de hal of de kassa (pin en contant) in de grote zaal. Roken is niet toegestaan in de Beurs van Berlage. Er is een rokersruimte in de buitenlucht.

 

Eten en drinken

Dit is een bokbierfestival. Hier wordt het feest van het bokbier gevierd. Wij kopen dit bokbier voor eigen risico en rekening in bij de brouwers. Voor diegenen die nog moeten rijden, zal frisdrank worden verkocht. Ook zal traditioneel voor een goede catering worden gezorgd. Dit alles gebeurt onder de auspiciën van de Beurs van Berlage. Om het gebouw en de bezoekers van het festival te beschermen en de kwaliteit van het festival te waarborgen, is het uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om eigen drink- en eetwaar mee te nemen. Ook is het niet toegestaan om eigen spullen mee te nemen (zoals tafels, stoelen en strijkplanken).  

Locatie

Beurs van Berlage

Damrak 243

1012ZJ Amsterdam